Συνεδρία

Νο 2 – Νέος Εαυτός: Εστίαση στα Θετικά – Πεποιθήσεις Επαναπρογραμματισμού (Μέρος 1ο)
Ο επαναπρογραμματισμός του νου έχει προκαλέσει μια επανάσταση στους χώρους της ψυχολογίας. Γνωρίζουμε πως μπορείς κυριολεκτικά να επαναπρογραμματίσεις τον εγκέφαλο σου βάζοντας συγκεκριμένες ιδέες ως φίλτρα θετικότητας.

Με την συγκεκριμένη συνεδρία επιφέρουμε νοητική χαλάρωση όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο με ήχους τρεχούμενων νερών, για να καθησυχάσει με την βοήθεια του λευκού φωτός της θεϊκής προστασίας. Στην αρχή ο νους σας μπορεί να δυσανασχετήσει επειδή μπορεί να μην πιστεύει αυτό που ακούει. Με την επανάληψη των πεποιθήσεων που θα ακούσετε, θα επαναπρογραμματίσουμε το μυαλό σας με θετικές πεποιθήσεις για να αρχίσετε να στρέφετε την προσοχή σας κυριολεκτικά προς τον εαυτό σας.

Στην συνεδρία οι πεποιθήσεις ακούγονται με αργή ταχύτητα και αυτό γίνετε για να προκληθεί η κατάλληλη χημεία στον εγκέφαλο, ώστε να «λουστεί» από ορμόνες ευχαρίστησης (σεροτονίνη – ντοπαμίνη - ωκυτοκίνη κτλ) γι αυτό και χρησιμοποιήθηκαν μουσικές νοητικής χαλάρωσης από 217hz έως και 417hz, παράλληλα προστέθηκαν ήχοι ASMR [Autonomous Sensory Meridian Response - Αυτόνομη Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσημβρινών] την τεχνική που έχει να κάνει με την ανταπόκριση του ανθρώπινου εγκεφάλου σε συγκεκριμένους ήχους, ενώ η φωνή του Στ. Πλουμιστού κινήθηκε σε φάσμα 396 έως 417Hz (για την εμπιστοσύνη).

Η συνεδρία συνιστάται έως 3 φορές την εβδομάδα, κυρίως βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Επιλογή Συνδρομής

ΣΥΝΕΔΡΙΑ -1‎€ / ΗΜΕΡΑ
1 ΜΗΝΑΣ Συνολικο Κοστος 30‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,89‎€ / ΗΜΕΡΑ
3 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 80€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,78‎€ / ΗΜΕΡΑ
6 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 140‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  

Χάσατε το συνθηματικό σας;