Συνεδρία

Νο 12 – Ενεργοποίηση της Δύναμης του Πνεύματος σου – Οι πέντε ευχές σου
Με την συγκεκριμένη συνεδρία επιφέρουμε νοητική χαλάρωση με χρωματική απεικόνιση λευκού χρώματος (σύνδεση με την πηγή), όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο για να καθησυχάσει και να σου δείξει και να θωρακίσει την Δύναμη που έχει το πνεύμα σου (ο Νους σου) και επηρεάζει όλες τις καταστάσεις.

Σε αυτή η συνεδρία έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ ισχυρές λέξεις κλειδιά που επιφέρουν δυνατές εσωτερικές δονήσεις που θα έλξουν ενέργεια για την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

Οι θεραπευτικές μουσικές είναι σε φάσμα από 347hz έως και 393hz ενώ έχει παράλληλα ήχους ASMR [Autonomous Sensory Meridian Response - Αυτόνομη Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσημβρινών] την τεχνική που έχει να κάνει με την ανταπόκριση του ανθρώπινου εγκεφάλου σε συγκεκριμένους ήχους.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας θα προκληθεί η κατάλληλη χημεία στον εγκέφαλο, ώστε να «λουστεί» από ορμόνες (σεροτονίνη – ντοπαμίνη - ωκυτοκίνη) και θα νιώσετε άμεσα την διαφορά στην εσωτερική σας γαλήνη.

Η φωνή του Στ. Πλουμιστού έφτασε σε φάσμα 205hz έως 293hz για να σας οδηγήσει με ασφάλεια στην πραγματοποίηση των πέντε ευχών σας. (Όταν ακούσετε την φράση "συνέχισε το ταξίδι σου και θα είμαι πάντα μαζί σου", τότε θα πρέπει να ψιθυρίσετε τις πέντε επιθυμίες σας, οι οποίες θα πρέπει τουλάχιστον για ένα τρίμηνο να είναι οι ίδιες, ώστε να ξεκινήσει η δόνηση της έλξης τους. Κάθε ευχή σας, θα πρέπει να την επαναλάβετε εφτά φορές για να ψιθυρίσετε κατόπιν την επόμενη. (Παρακαλώ οι ευχές σας να είναι ρεαλιστικές και με πολύ συγκεκριμένα λόγια, τα ίδια θα λέτε την κάθε φορά).

Η συγκεκριμένη συνεδρία παρέχει μια πολύ δυνατή ενίσχυση της Δύναμης του πνεύματος σου που θα επηρεάσει τα γεγονότα της ζωής σου και θα πρέπει να επαναλαμβάνεται.

Η συνεδρία αυτή θα σας συγκλονίσει με το αποτέλεσμα της...

Προτείνεται για απεριόριστο χρονικό διάστημα δυο έως τρεις φορές την εβδομάδα.

Επιλογή Συνδρομής

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 1‎€ / ΗΜΕΡΑ
1 ΜΗΝΑΣ Συνολικο Κοστος 30‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,89€ / ΗΜΕΡΑ
3 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 80€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,78€ / ΗΜΕΡΑ
6 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 140‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  

Χάσατε το συνθηματικό σας;