Σχετικά με το
Voice Healing

Η Ηχοθεραπευτική μέθοδος του Στ. Πλουμιστού φέρνει την επανάσταση, δημιουργώντας ηχητικά αρχεία (podcast) που ακούει ο πελάτης και μεταβάλλεται η προβληματική κατάσταση του δίνοντας άμεση λύση στο πρόβλημα σας. Τις ευεργετικές δονήσεις συνδυασμού ήχου – μουσικής και φωνής, έχετε την δυνατότητα να τις ακούσετε δωρεάν ή με συνδρομή και να νιώσετε άμεσα μια βιωματική εμπειρία για την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία σας. Μέσα στο Voice Healing υπάρχει η τεχνική ASMR.

Ακόμη μπορείτε να κάνετε μια προσωπική συνεδρία με τη δημιουργία ειδικών Προσωπικών Φωνητικών Αρχείων, έπειτα από την συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολόγιου που θα πρέπει να απαντήσετε. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ηχητικών αρχείων (podcast) για επαγγελματικούς χώρους.

Σχετικά με τον
Σταύρο Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατονταδες εθελοντικες δοκιμές με πελατες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο “Voice Healing” για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου – της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις – Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεται ότι ο Στ. Πλουμιστός είναι ο πρώτος διαισθητικός σύμβουλος αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης στην Ελλάδα με προσωπική μέθοδο “New registration of personal beliefs” (Νέα εγγραφή προσωπικών πεποιθήσεων) σε συνδυασμό με διαισθητική αρωγή και βαθιά χαλάρωση και “Life plan development counseling” (συμβουλευτική ανάπτυξης προσωπικού πλάνου ζωής).Ο μόνος τρόπος θεραπείας είναι η θεραπεία λανθασμένων και καταστρεπτικών αναμνήσεων που μας κατευθύνουν στο να πιστεύουμε κάτι που δεν είναι αληθινό πια και μπλοκάρει την ζωή μας. 

Χάσατε το συνθηματικό σας;