Πολιτική Ακυρώσεων Παραγγελιών

Το περιεχόμενο των ηχητικών συνεδρίων, ομιλίες – σεμινάρια και οι πληροφορίες που διατίθενται σε εσάς μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας www.voicehealing.gr αποτελούν στο σύνολό τους πνευματική ιδιοκτησία της GLOBAL ATTRACT καθώς και σήματα ή άλλα διακριτικά γνωρίσματα της που εμπεριέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα και προστατεύονται από τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας.


Το www.voicehealing.gr, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα ΜΗ αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο, προσωρινό δικαίωμα πρόσβασης και χρήσης των πνευματικών περιεχομένων της και ως εκ τούτου υπόκεινται στην πολιτική Επιστροφής Παραγγελιών και Ακυρώσεων, άυλης, πνευματικής δημιουργίας.


Αυτή η χορηγούμενη προσωρινή άδεια, αποτελεί την αποδοχή όλων των παραπάνω, λόγω της χρονομίσθωσης και όχι της πώλησης των πνευματικών προϊόντων της ιστοσελίδας www.voicehealing.gr, λόγω άυλης, πνευματικής δημιουργίας, τα οποία και δεν μπορείτε να τροποποιήσετε με κανένα τρόπο ή να αναπαράγεται ή να παρουσιάσετε δημοσίως ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα προϊόντα της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό.


ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Δικαίωμα επιστροφής χρημάτων γίνονται λόγω ακύρωσης της παραγγελίας σας, από την ημερομηνία πληρωμής και έχετε το δικαίωμα για 24 ώρες, εφόσον την άυλη, πνευματική δημιουργία, δεν την έχετε τροποποιήσει ή αναπαράξει ή παρουσιάσει δημοσίως ή διανείματε ή με άλλο τρόπο χρησιμοποιήσατε την ιστοσελίδα και τα προϊόντα της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό.


– Πώς θα πάρω πίσω τα χρήματά μου;

Για την επιστροφή των χρημάτων σας επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 6945723523 ή στο mail: info@voicehealing.gr,  υποδεικνύοντάς μας το IBAN του λογαριασμού σας. Από το ποσό που θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας θα έχουν αφαιρεθεί το ποσοστό της ακρόασης που πραγματοποιήσατε, ο Φ.Π.Α και ο φόρος της.  

Για την επιστροφή των χρημάτων σας είναι απαραίτητο να μας υποδείξετε το IBAN του λογαριασμού σας και το όνομα δικαιούχου όπου και θα πιστωθούν τα χρήματα που δικαιούστε εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Χάσατε το συνθηματικό σας;