024137
Online συνεδρίες τώρα : 12
024137
Online συνεδρίες τώρα : 12

Καλώς Ήρθατε στο Voice Healing

Η Ηχοθεραπευτική πρωτοποριακή μέθοδος του Στ. Πλουμιστού φέρνει την αλλαγή που επιθυμείς στην ζωή σου. Δημιουργώντας ειδικά ηχητικά αρχεία με “θεραπευτική” μουσική, την φωνή του Στ. Πλουμιστού και το ειδικό κείμενο που ακούει ο ενδιαφερόμενος, μεταβάλλεται η προβληματική κατάσταση του καθώς ακούγοντας το αρχείο επαναπρογραμματίζεται ο εγκέφαλος του, δίνοντας άμεση λύση στο πρόβλημα που βιώνει.
 
Voice Healing κάνουν εκατοντάδες άνθρωποι καθημερινά που έχουν Άγχος, Θυμό, Μαύρες σκέψεις, Εθισμό σε Ουσίες ή σχέση με Τοξικούς ανθρώπους, η έχουν Ψυχικά τραύματα. Το Voice Healing είναι μια σύγχρονη μέθοδος που δυναμώνει την ικανότητα της Αυτοθεραπείας του ενδιαφερόμενου, ενώ παράλληλα βοηθά στην Αυτογνωσία, το Διαλογισμό και την σύνδεση του με το Θείο!!
 
Κάντε την δοκιμή των 30 ημερών, επιλέγοντας την συνεδρία που χρειάζεστε και δείτε αμεσα τα αποτελέσματα.
 

Voice Healing by St. Ploumistos

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής αφύπνισης συνείδησης και προπονητής ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης – Αυτοβελτίωσης – Ίασης με τίτλο “Voice Healing”, ενώ λειτουργεί και ως προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης – Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις – Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Video Reviews

Οι πιο συνηθισμένες
ερωτήσεις

Δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουν οι πελάτες μας. Αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Τι σημαίνει το σύμβολο που χρησιμοποιούμε στο Voice Healing;

Ο παντεπόπτης οφθαλμός (ή μάτι της πρόνοιας) είναι σύμβολο που αποτελείται από ένα μάτι συχνά εν μέσω ακτίνων φωτός, συνήθως περικλεισμένο σε ένα τρίγωνο. Παριστά το μάτι του Θεού που επιστατεί την ανθρωπότητα (ή τη θεία πρόνοια). Η ιστορία του ξεκινάει από την χριστιανική εποχή και υποδηλώνει την θεϊκή πρόνοια. Τα τρία σημεία του τριγώνου που το περιβάλλουν αντιπροσωπεύουν την αγία τριάδα, Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα. Οι ακτίνες του φωτός αντιπροσωπεύουν την αγιότητα και την θεότητα. Χρησιμοποιείται εξίσου από τους ορθόδοξους και τους καθολικούς και απεικονίζεται στο τέμπλο του ναού, πάνω από την Ιερά Πύλη.

Γιατί χρησιμοποιήθηκε αυτό το σύμβολο;

Η μέθοδος Voice Healing που στα ελληνικά σημαίνει “Θεραπεία με την φωνή – ηχοθεραπεία”, την δημιούργησε ο Σταύρος Πλουμιστός, έπειτα από “εντολή άνωθεν” και γι αυτό την έχει αφιερώσει στον Δημιουργό – Θεό, υπό την καθοδήγησή του. Το μάτι του Θεού που επιστατεί την ανθρωπότητα, δηλώνει την θεϊκή πρόνοια και γι αυτό εκτός των άλλων δημιουργεί συνεδρίες με σκοπό την σύνδεση των ανθρώπων με την “πνευματική αφύπνιση”.

 

Γιατί να εγγραφώ στο Voice Healing;

Γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ακούσεις τα ηχητικά αρχεία που δημιουργώ επιλέγοντας αυτό που επιθυμείς, σε προνομιακή τιμή.

Τι θα πετύχω κάνοντας Voice Healing;

Έχεις άγχος, θυμό, μαύρες σκέψεις, εθισμός σε ουσίες ή ανθρώπους, πεποιθήσεις που σε ταλαιπωρούν, ψυχικά τραύματα που καθημερινά στροβιλίζουν το μυαλό σου;
 
  • Μήπως θέλεις να δυναμώσεις τον εαυτό σου, να έλξεις την αφθονία, την ευτυχία και την θετική σκέψη;
  • Μήπως έχεις θέματα με την υγεία σου που προκάλεσες με την συμπεριφορά και την σκέψη σου;
  • Μήπως έχεις πόνο στην ψυχή και στο σώμα σου;

 

Η επαναστατική μέθοδος που σου προτείνω, είναι ο συνδυασμός της φωνής με ειδικά μουσικά ακούσματα (πιστοποιημένες μουσικές – hz) και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο, για να συμβεί με την προπονηση του νου (επανάληψη), μια νοερή απεικόνιση που φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.

 

Η νοερή απεικόνιση είναι μια διαδικασία που επιστρατεύει την έμφυτη δύναμη της φαντασίας έτσι ώστε να αποκτήσεις μια ολιστική θέαση της ζωής σου, να εντοπίσεις τον ανασταλτικό παράγοντα που την έχει οδηγήσει σε νόσο ή σε προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και αμέσως να βάλει τον Νου σου στη διαδικασία για την αντιστροφή ή την αλλαγή που χρειάζεσαι.

 

Το Voice Healing βασίζεται στο μοντέλο της ηχο-φαινομενολογίας και στην άποψη ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις μας αποτυπώνονται στο νου μέσω των συναισθημάτων και των αισθήσεων με τη μορφή εικόνων. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο έξω μας και μέσα μας. Οι εικόνες που επιλέγουμε να παραμένουν στη ψυχοσύνθεσή μας, εκούσια ή ακούσια, επιδρούν στη ψυχοφυσιολογία μας. Έρευνες με εγκεφαλογραφήματα έχουν δείξει ότι οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται με αυτό που θεωρείται «κανονική» αντίληψη ενεργοποιούνται και με τη νοερή απεικόνιση. 

 

Το Voice Healing ενισχύει στο τετραπλάσιο την ένταση της νοερής απεικόνισης που λειτουργεί ταυτόχρονα διαγνωστικά, καθώς οι εικόνες καθρεφτίζουν τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική πτυχή της ύπαρξής μας που χρήζουν εξερεύνησης και ίασης, και θεραπευτικά καθώς αποκαλύπτει έναν ενεργό θησαυρό θεραπευτικών συμβόλων που συγκροτούν το κλειδί της λύσης πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας σου.

Με το Voice Healing μπορώ να κάνω "διαλογιστική ησυχία" του νου μου;

Οι περισσότεροι από μας τον περισσότερο καιρό κατευθυνόμαστε, κυριαρχούμαστε από τις σκέψεις μας ή από τα συναισθήματα μας. Είναι επόμενο να έχουμε την τάση να νομίζουμε ότι είμαστε αυτές οι σκέψεις και αυτά τα συναισθήματα. Η “διαλογιστική ησυχία” είναι η κατάσταση της απλής ύπαρξης, της απλής βίωσης, χωρίς καμιά παρέμβαση από το σώμα ή από τον νου. Είναι μια φυσική κατάσταση, την οποία όμως έχουμε ξεχάσει πώς να προσεγγίζουμε.

 

Το Voice Healing βοηθάει στην εστίαση και στην αυτοσυγκέντρωση για να επιτευχθεί αυτοβελτίωση και επίγνωση. Εστιάζεσαι στο ηχητικο αρχείο που ακούς και η συνειδητότητα σου διευρύνεται. Οι νέες πεποιθήσεις σου “κατοχυρώνονται” στο νου σου ως νέος σου εαυτός ή τον επαναπρογραμματίζεις.

Για ποια θέματα μπορώ να κάνω συνεδρίες Voice Healing;

Σας προτείνω να δείτε τον κατάλογο συνεδριών στον οποίο προστίθενται συνεχώς νέες συνεδρίες.

Για πόσο διάστημα μπορώ να κάνω συνεδρίες Voice Healing;

Προσπαθώντας κάποιος να επιτύχει την ʺαποκατάστασηʺ και όχι απλώς ʺβελτίωσηʺ είναι σημαντικό για τους προφανείς λόγους να συνεχίσει να κάνει  τις ηχητικές συνεδρίες για την πλήρη αποκατάσταση.  

       

Υπάρχουν κάποια προβλήματα που ίσως να χρειάζονται περισσότερο χρόνο και συνεδρίες Voice Healing από κάποια άλλα; 

 

Η σοβαρότητα εξαρτάται από την παρουσία, τη διάρκεια και την ένταση των συναισθημάτων, για πόσο καιρό υπάρχει το πρόβλημα και πόσο ανθεκτικός ήταν κάποιος στις προηγούμενες προσπάθειες για ʺπλήρη αποκατάστασηʺ. Στα παραπάνω συμβάλλει επίσης και η συνολική ποιότητα ζωής ενός ανθρώπου, για αυτό δεν είναι μόνο η σοβαρότητα της κατάστασης που επηρεάζει την ταχύτητα της απόκρισης, αλλά επίσης η δύναμη και η υποστήριξη που έχει το άτομο σε άλλους τομείς της ζωής του.

 
Συστήνω να κάνετε Voice Healing έως τρεις φορές την εβδομάδα σε ότι αφορά συνεδρίες για τον επαναπρογραμματισμό του νου και τις θετικές πεποιθήσεις. Για οποιαδήποτε άλλη συνεδρία δεν υπάρχει περιορισμός.

Τι είναι η ατομική συνεδρία Voice Healing και πως γίνεται;

Οι ατομικές συνεδρίες Voice Healing είναι η δημιουργία προσωπικού ηχητικού αρχείου που περιέχει λεκτικό περιεχόμενο με λέξεις “κλειδιά”, ακούγοντας τες με την φωνή του Στ. Πλουμιστού που συνδυάζονται με μουσική που ταιριάζει σύμφωνα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης.
 

Το Voice Healing ξεκινάει όταν ο πελάτης ακούει ως “συνεδρία” το προσωπικό ηχητικό αρχείο του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα με την “απόρριψη” ανεπιθύμητων αναμνήσεων, ψυχικών τραυμάτων, εθισμών, περιοριστικών πεποιθήσεων ή ακόμη και την μείωση προβλημάτων υγείας. 

(Προϋπόθεση για την δημιουργία προσωπικού ηχητικού αρχείου είναι η συμπλήρωση προσωπικού ερωτηματολόγιου που δείχνει τις ακριβής ανάγκες του ενδιαφερόμενου).

 
Κλείστε τώρα ραντεβού στέλνοντας το μήνυμα σας

Ποια η διαφορά των ομιλιών με τα σεμινάρια και τις συνεδρίες;

Οι “ψηφιακές” ομιλίες μου θα σου προσφέρουν γνώση που αξίζει να την αναλύσεις. Αν και η κρατούσα άποψη  ισχυρίζεται ότι όσο περισσότερο μαθαίνουμε, τόσο περισσότερο μειώνεται η άγνοιά μας, η γνώση ναι μεν μειώνει την άγνοια αλλά ταυτόχρονα πολλαπλασιάζεται και σε άλλες περιοχές του μυαλού μας. Και αυτό σημαίνει ότι η νέα γνώση προσθέτει νέα ερωτήματα και νέους προβληματισμούς που σε αφυπνίζουν.

 

Τα “ψηφιακά φωνητικά” σεμινάρια είναι μια πρακτική προσέγγιση που δανείζεται γνώσεις και αρχές από διάφορους επιστημονικούς κλάδους όπως η κοινωνική ψυχολογία, ψυχονευροανοσολογία, Νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός, κβατική φυσική, επιγονιδιωματική, κ.α και τις ενσωματώνει σε μια «εργαλειοθήκη» τεχνικών πληροφοριών που μπορούν να βοηθήσουν το άτομο να (ξανα)ανακαλύψει το δημιουργικό εαυτό του, να ξαναβρεί το πάθος και τον ενθουσιασμό του, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί δυναμικά προς την κατεύθυνση των «θέλω» του, είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό βίο. 

 

Οι συνεδρίες είναι ουσιαστικά ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα, να ορίσετε και να επιτύχετε στόχους, να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες ή να σας διδάξει νέους τρόπους για να παρακολουθείτε τα συναισθήματά σας και να διατηρείτε τα επίπεδα άγχους σας υπό έλεγχο. Μπορεί να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε τη νέα σας ζωή, τη σταδιοδρομία και τη σχέση που θέλετε.

Η μέθοδος Voice Healing φέρνει ευτυχία;

Η μέθοδος Voice Healing είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα, να αποβάλλεται φόβους ώστε να ορίσετε και να επιτύχετε στόχους, να μεταμορφώσετε τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές, να αυξήσει τις ικανότητες σας, να σας διδάξει νέους τρόπους για να παρακολουθείτε τα συναισθήματά σας και να διατηρείτε τα επίπεδα άγχους σας υπό έλεγχο. Μπορεί να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε τη ζωή, τη σταδιοδρομία και τη σχέση που θέλετε. 
 
Ξεκινήσετε τις συνεδρίες για να διατηρήσετε ανοιχτό το μυαλό σας και να δείτε πώς ξετυλίγονται τα πράγματα μπροστά σας μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έχετε πολύ αυτογνωσία και μακροχρόνια ευτυχία να κερδίσετε. Σας το υπόσχομαι!

Χάσατε το συνθηματικό σας;