032025
Online συνεδρίες τώρα : 20
032025
Online συνεδρίες τώρα : 20

Καλώς Ήρθατε στο Voice Healing

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης και παράλληλα είναι Εκπαιδευτής Πνευματικής Αφύπνισης.

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές, την μεθοδολογία “Voice Healing” – Καθοδηγούμενοι Διαλογισμοί ενσυνειδητότητας, Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας και Φροντίδα υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (αλλαγή προβληματικών πεποιθήσεων).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες, διαλέξεις – σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Βιβλίο Αυτοβελτίωσης - Κυκλοφορεί

Νέο έντυπο βιβλίο από το Voice Healing και τον Σταύρο Πλουμιστό.

Η “Βίβλος της Θετικής Σκέψης” προσφέρει διαχρονική σοφία και χρήσιμες συμβουλές για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις απίστευτες δυνατότητες της θετικής σκέψης.

Αγκαλιάστε τη θετικότητα και ξεκλειδώστε τις πραγματικές σας δυνατότητες σήμερα!

Video Reviews

Είπαν για εμάς. Λίγα λόγια από ανθρώπους που πιστεύουν στο έργο μας.

Πετυχημένοι μεν αλλά...

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής αφύπνισης συνείδησης και προπονητής ζωής.

 

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης – Αυτοβελτίωσης – Ίασης με τίτλο “Voice Healing”, ενώ λειτουργεί και ως προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης – Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις – Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Video παρουσίαση στην εκπομπή του AlphaTV Super Κατερίνα

Video Reviews

Είπαν για εμάς. Λίγα λόγια από ανθρώπους που πιστεύουν στο έργο μας.

Οι πιο συνηθισμένες
ερωτήσεις

Δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουν οι πελάτες μας. Αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Τι είναι και πως λειτουργεί το Voice Healing στην κατεύθυνση της θετικής σκέψης
Πως βοηθάει ο ήχος να σχηματίσεις θετικές εικόνες το μυαλό και να αλλάξεις τις αρνητικές σκέψεις σου
 
Ο ήχος έχει ισχυρή επίδραση στο ανθρώπινο μυαλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία θετικών εικόνων που μπορούν να ωφελήσουν την ψυχική μας υγεία και ευημερία. Ο ήχος είναι μια μορφή ενέργειας που μπορεί να επηρεάσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές μας και μπορεί να μας βοηθήσει να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή μας, να μειώσουν το άγχος και να βελτιώσουν τη συνολική μας αίσθηση ευεξίας.
 
Ένας τρόπος με τον οποίο ο ήχος μπορεί να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες είναι μέσω της μουσικής. Η μουσική έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες για να βελτιώσει τη διάθεση και να προωθήσει τη χαλάρωση. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ακρόαση μουσικής μαζί με με φωνή και ειδικές φράσεις, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα άγχους και να αυξήσει τα συναισθήματα ευτυχίας και ευεξίας. Όταν ακούμε voice healing, ο εγκέφαλός μας απελευθερώνει ντοπαμίνη, έναν νευροδιαβιβαστή που σχετίζεται με την ευχαρίστηση και την ανταμοιβή. Αυτό δημιουργεί μια θετική συσχέτιση μεταξύ του voice healing και της διάθεσής μας, καθιστώντας μας ευκολότερο να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας όταν θα ακούσουμε ξανά την ηχητική συνεδρία που έχουμε επιλέξει.
 
Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο το voice healing μπορεί να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες είναι μέσω των ηχητικών συνεδριών με ήχους της φύσης. Ο ήχος των πουλιών που κελαηδούν, τα κύματα που πέφτουν ή η βροχή μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης και να μας βοηθήσει να συνδεθούμε με τον φυσικό κόσμο. Οι ήχοι της φύσης στο voice healing μπορούν επίσης να προκαλέσουν θετικές αναμνήσεις και συνειρμούς, όπως ήρεμες διακοπές ή μια ευχάριστη υπαίθρια εμπειρία. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας που μπορούν να μειώσουν το στρες και το άγχος και να βελτιώσουν τη συνολική αίσθηση ευεξίας.
 
Ο ήχος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πρακτικές διαλογισμού και ενσυνειδητότητας για να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες. Πολλές ηχητικές συνεδρίες του voice healing περιλαμβάνουν εστίαση στην αναπνοή ή σε μια φράση – πεποίθηση. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε το μυαλό μας και να σχηματίσουμε θετικές εικόνες που προάγουν τη χαλάρωση και την εσωτερική γαλήνη.
 
Το voice healing έχει ισχυρή επίδραση στο μυαλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχηματίσει θετικές εικόνες που ωφελούν την ψυχική μας υγεία και ευημερία.
 
Το voice healing μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε το άγχος, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας και να προάγουμε την αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Ενσωματώνοντας το στην καθημερινή μας ζωή, μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε τον εαυτό μας, να ανεβάσουμε τη δύναμή μας και να βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία και ευεξία.
Τι θα πετύχω κάνοντας Voice Healing;
Έχεις άγχος, θυμό, μαύρες σκέψεις, εθισμός σε ουσίες ή ανθρώπους, πεποιθήσεις που σε ταλαιπωρούν, ψυχικά τραύματα που καθημερινά στροβιλίζουν το μυαλό σου;
 
  • Μήπως θέλεις να δυναμώσεις τον εαυτό σου, να έλξεις την αφθονία, την ευτυχία και την θετική σκέψη;
  • Μήπως έχεις θέματα με την υγεία σου που προκάλεσες με την συμπεριφορά και την σκέψη σου;
  • Μήπως έχεις πόνο στην ψυχή και στο σώμα σου;

 

Η επαναστατική μέθοδος που σου προτείνω, είναι ο συνδυασμός της φωνής με ειδικά μουσικά ακούσματα (πιστοποιημένες μουσικές – hz) και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο, για να συμβεί με την προπονηση του νου (επανάληψη), μια νοερή απεικόνιση που φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.

 

Η νοερή απεικόνιση είναι μια διαδικασία που επιστρατεύει την έμφυτη δύναμη της φαντασίας έτσι ώστε να αποκτήσεις μια ολιστική θέαση της ζωής σου, να εντοπίσεις τον ανασταλτικό παράγοντα που την έχει οδηγήσει σε νόσο ή σε προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και αμέσως να βάλει τον Νου σου στη διαδικασία για την αντιστροφή ή την αλλαγή που χρειάζεσαι.

 

Το Voice Healing βασίζεται στο μοντέλο της ηχο-φαινομενολογίας και στην άποψη ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις μας αποτυπώνονται στο νου μέσω των συναισθημάτων και των αισθήσεων με τη μορφή εικόνων. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο έξω μας και μέσα μας. Οι εικόνες που επιλέγουμε να παραμένουν στη ψυχοσύνθεσή μας, εκούσια ή ακούσια, επιδρούν στη ψυχοφυσιολογία μας. Έρευνες με εγκεφαλογραφήματα έχουν δείξει ότι οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται με αυτό που θεωρείται «κανονική» αντίληψη ενεργοποιούνται και με τη νοερή απεικόνιση. 

 

Το Voice Healing ενισχύει στο τετραπλάσιο την ένταση της νοερής απεικόνισης που λειτουργεί ταυτόχρονα διαγνωστικά, καθώς οι εικόνες καθρεφτίζουν τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική πτυχή της ύπαρξής μας που χρήζουν εξερεύνησης και ίασης, και θεραπευτικά καθώς αποκαλύπτει έναν ενεργό θησαυρό θεραπευτικών συμβόλων που συγκροτούν το κλειδί της λύσης πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας σου.
Τι είναι ο Υπερβατικός Διαλογισμός (Transcendental Meditation - TM) και πως εφαρμόζεται στο Voice Healing

Ο Υπερβατικός Διαλογισμός (Transcendental Meditation – TM) είναι μια μορφή διαλογισμού που έχει κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια λόγω της ικανότητάς του να προάγει τη χαλάρωση, να μειώνει το άγχος και να βελτιώνει τη συνολική ευεξία και εφαρμόζεται στην μεθοδολογία που σας προτείνω με το Voice Healing. Είναι μια απλή, φυσική τεχνική που περιλαμβάνει να κάθεστε άνετα με κλειστά μάτια και να επαναλάβετε με ηρεμία συγκεκριμένες φράσεις – πεποιθήσεις με ειδικούς θεραπευτικούς ήχους, για 20 λεπτά μερικές φορές την εβδομάδα.

Κάθε άτομο έχει έναν μοναδικό ήχο ή δόνηση μέσα του. Επαναλαμβάνοντας αυτές τις πεποιθήσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίας συμβουλευτικού διαλογισμού, μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση σε βαθύτερα επίπεδα συνείδησης και να βιώσει μια αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και ηρεμίας.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του TM είναι ότι δεν απαιτεί αλλαγές στον τρόπο ζωής ή διατροφικούς περιορισμούς. Είναι μια κοσμική τεχνική που μπορεί να ασκηθεί σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το θρησκευτικό ή πολιτιστικό υπόβαθρό του.

Το TM έχει ερευνηθεί και επικυρωθεί επιστημονικά από περισσότερες από 600 μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερα από 200 πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι μελέτες έχουν δείξει ότι ο υπερβατικός διαλογισμός με το Voice Healing μπορεί να έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, όπως:

-Μειωμένο στρες και άγχος
-Βελτιωμένη καρδιαγγειακή υγεία
-Ενισχυμένη εγκεφαλική λειτουργία
-Αυξημένη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα
-Βελτιωμένες σχέσεις και κοινωνικές σχέσεις
-Μειωμένη κατάχρηση ουσιών και εθισμός
-Βελτιωμένη συνολική ευημερία και ποιότητα ζωής

Η συμβουλευτική με υπερβατικό διαλογισμό περιλαμβάνει προσωπική διδασκαλία – μια ατομική συνεδρία και το άτομο καθοδηγείται απολύτως προσωπικά σύμφωνα με τον χαρακτήρα του.

Πραγματοποιείστε ένα ραντεβού προσωπικής ενημέρωσης

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

Χάσατε το συνθηματικό σας;