Ομιλία

Νο 15 – Μετανθρωπισμός, ο εφιάλτης της ανθρωπότητας
Μετανθρωπισμός είναι μια διεθνής πολιτιστική και πνευματική κίνηση με ενδεχόμενο στόχο της ριζικές αλλαγές της ανθρώπινης κατάστασης, αναπτύσσοντας και χρησιμοποιώντας ευρέως διαθέσιμες ψηφιακές τεχνολογίες για να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ανθρώπινες πνευματικές, σωματικές και ψυχολογικές ικανότητες. Οι άνθρωποι όμως στερούμενοι των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων τους μετατρέπονται μοιραία σε μία άβουλη, καθοδηγούμενη και ελεγχόμενη μάζα ρομποτοποιημένων ατόμων.

Η μετάβαση του ανθρώπινου είδους στην ψηφιακή εποχή της εικονικής πραγματικότητας και του 6G έχει ονομασία και καλείται τρανσουμανισμός/μετανθρωπισμός.

Πριν από μερικά χρόνια είχε δημοσιευθεί στο αμερικανικό περιοδικό Forbes ένα βαρυσήμαντο άρθρο, που διέλαθε την προσοχής πολλών από εμάς, με τον τίτλο «Ο Τρανσουμανισμός και το μέλλον της ανθρωπότητας. Επτά τρόποι, Ο Κόσμος θα αλλάξει μέχρι το 2030».

Η μετάβαση του ανθρώπινου όντος στον τρανσουμανισμό/μετανθρωπισμό, περιλαμβάνει πράγματα αδιανόητα για τον κοινό νου, που παρουσιάζονται με μια απίστευτη φυσικότητα, ως νομοτελειακή εξέλιξη της τεχνολογικής προόδου και κατάκτηση της ψηφιακής κοινωνίας.

Η ομιλία του Στ. Πλουμιστού είναι πραγματικά καθηλωτική!

Επιλογή Συνδρομής

ΟΜΙΛΙΑ - 0,57€ / ΗΜΕΡΑ
ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ Συνολικο Κοστος 17€ / ΟΜΙΛΙΑ
  •  

Χάσατε το συνθηματικό σας;