Ομιλία

Νο 11 – Απαγορευμένη γνώση – Η υποταγή του Ανθρώπου σε εξέλιξη
"Ο νους είναι το κυρίαρχο όλων"

Όσοι πραγματικά θέλουν να μάθουν την αλήθεια τους, μπορούν να το επιτύχουν. Και ειλικρινά πιστεύω πως αυτά τα άτομα θα αλλάξουν τον κόσμο. Δεν θα είναι «ήρωες», πιθανόν να ειναι πολύ σεμνοί άνθρωποι, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συναισθηματική τους ειλικρίνεια θα καταφέρει να σπάσει τον τοίχο της άγνοιας, της άρνησης, της βίας. Ο πόνος του να νιώθεις πως δεν σε αγαπούν δεν είναι παρά ένα συναίσθημα. Ένα συναίσθημα δεν είναι ποτέ ολέθριο όταν κατευθύνεται στο πρόσωπο που σου προκάλεσε τον πόνο. Επομένως και το μίσος ακόμα δεν είναι ολέθριο εφόσον είναι συνειδητοποιημένο και δεν μετατρέπεται σε δράση. Όμως μπορεί να καταστεί τρομακτικά ολέθριο και επικίνδυνο τόσο για τον ίδιο που το αισθάνεται και το αρνείται όσο και για άλλους οι οποίοι θα γίνουν αποδέκτες του ως τα εξιλαστήρια θύματα.

Σήμερα στην ιατρική δεν αρνούνται πλέον πως το σώμα μας έχει αποθηκεύσει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τα βιώματα της ζωής μας. Ωστόσο η ιατρική πολύ συχνά δεν γνωρίζει πώς να τα αποκρυπτογραφήσει. Και όμως διαπιστώνουμε ότι πολλά σοβαρά συμπτώματα ασθενειών μπορούν να εξαφανιστούν αν επιτευχθεί η αποκρυπτογράφηση αυτή.

Στο μέλλον φαίνεται ότι θα αλλάξει συθέμελα ο τρόπος ζωής του ανθρώπου καθώς και το περιβάλλον του. Η αλλαγή αυτή θα εκτείνεται από τον τρόπο σκέψης και -μη-λήψης αποφάσεων, μέχρι την απουσία σώματος, ή αντίστροφα την επέκταση του σώματος, την επέκταση των αισθήσεων και τη διαμόρφωση νέων, αλλά και τη διαβίωση σε ένα εικονικό σύμπαν, με τη προσαρμογή των αισθήσεων σε νέες, κυριολεκτικά εξωγήινες καταστάσεις.

Αυτά και άλλες αποκαλύψεις όπως τον ρόλο που παίζει ο χρόνος, πως γίνετε η υποταγή του ανθρώπου, τι είναι το mind control, ποιο είναι το καλό και το κακό, πως επηρεάζουν την συνείδηση μας, ποια είναι η μελέτη που έγινε για τον αγιασμό και δεν αποκαλύπτουν. Όλα θα τα ακούσετε στην συγκεκριμένη ομιλία μου...  

Επιλογή Συνδρομής

ΟΜΙΛΙΑ - 0,57€ / ΗΜΕΡΑ
ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ Συνολικο Κοστος 17€ / ΟΜΙΛΙΑ
  •  

Χάσατε το συνθηματικό σας;