Συνεδρία

Nο 7 – Νέος Εαυτός: Αγάπη & Συντροφικότητα (Μέρος 6ο)
Το μυστικό είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου ολοκληρωτικά και άνευ όρων, εάν θέλεις να ανοίξεις συναισθηματικά ώστε να λάβεις και να δώσεις την αγάπη που πραγματικά αξίζεις μέσα σε μια συντροφική σχέση.

Με την συγκεκριμένη συνεδρία επιφέρουμε νοητική χαλάρωση με βαθιές αναπνοές όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο με την βοήθεια ροζ χρώματος, για να καθησυχάσει και με την επανάληψη των πεποιθήσεων που θα ακούσετε, θα επαναπρογραμματίσουμε το μυαλό σας για να αρχίσετε να εστιάζεται στην καθημερινότητα σας προς την αγάπη και την συντροφικότητα.

Στην συνεδρία οι πεποιθήσεις ακούγονται με αργή ταχύτητα και αυτό γίνετε για να προκληθεί η κατάλληλη χημεία στον εγκέφαλο, ώστε να «λουστεί» από ορμόνες ίασης και ευχαρίστησης (ντοπαμίνη - ωκυτοκίνη κτλ) γι αυτό και χρησιμοποιήθηκαν μουσικές νοητικής χαλάρωσης από 197hz έως και 279hz, παράλληλα προστέθηκαν ήχοι ASMR [Autonomous Sensory Meridian Response - Αυτόνομη Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσημβρινών] την τεχνική που έχει να κάνει με την ανταπόκριση του ανθρώπινου εγκεφάλου σε συγκεκριμένους ήχους, ενώ η φωνή του Στ. Πλουμιστού κινήθηκε σε φάσμα 272 έως 410Hz (για την κατανόηση).

Η συνεδρία συνιστάται 2 έως 3 φορές την εβδομάδα, κυρίως βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Επιλογή Συνδρομής

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 1€ / ΗΜΕΡΑ
1 ΜΗΝΑΣ Συνολικο Κοστος 30€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,89‎€ / ΗΜΕΡΑ
3 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 80€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,78€ / ΗΜΕΡΑ
6 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 140‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  

Χάσατε το συνθηματικό σας;