Συνεδρία

Νο 4 – Νέος Εαυτός – Αγάπη για τον εαυτό μου (Μέρος 3ο)
Θυμηθείτε πόσες φορές χάσατε τη δύναμη σας για φόβους που δεν επαληθεύτηκαν ποτέ αλλά ακόμα και αν παρουσιάστηκαν αληθινές δυσκολίες στη ζωή σας μπορέσατε να τις υπερνικήσετε γιατί έχετε απεριόριστη δύναμη αλλά απλά το ξεχνάτε.

Με την συγκεκριμένη συνεδρία επιφέρουμε νοητική χαλάρωση όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο με τις κατάλληλες μουσικές. Στην αρχή ο νους σας μπορεί να δυσανασχετήσει επειδή μπορεί να μην πιστεύει αυτό που ακούει αλλά με την επανάληψη των ειδικών πεποιθήσεων που θα ακούσετε, θα επαναπρογραμματίσουμε το μυαλό σας και θα επιφέρουμε άμεσα «Αγάπη για τον εαυτό μου – Νέα ζωή» .

Στην συνεδρία θα ακούτε τις πεποιθήσεις τις όποιες θα επαναλαμβάνετε και αυτό γίνετε για να προκληθεί η κατάλληλη χημεία στον εγκέφαλο, ώστε να «λουστεί» από κατάλληλες ορμόνες (σεροτονίνη – ντοπαμίνη - ωκυτοκίνη κτλ) γι αυτό και χρησιμοποιήθηκαν μουσικές νοητικής χαλάρωσης από 201hz έως και 463hz, ενώ η φωνή του Στ. Πλουμιστού κινήθηκε σε φάσμα 397 έως 417Hz (για την εμπιστοσύνη και το θάρρος).

Η συνεδρία συνιστάται 2 έως 3 φορές την εβδομάδα, κυρίως βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Επιλογή Συνδρομής

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 1‎€ / ΗΜΕΡΑ
1 ΜΗΝΑΣ Συνολικο Κοστος 30‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,89€ / ΗΜΕΡΑ
3 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 80€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,78‎€ / ΗΜΕΡΑ
6 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 140‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  

Χάσατε το συνθηματικό σας;