Συνεδρία

No 10 – Ενίσχυση της προσωπικής σου ενέργειας – Επιρροή στα γεγονότα της ζωής σου – Διαλογισμός
Με την συγκεκριμένη συνεδρία επιφέρουμε νοητική χαλάρωση με χρωματική απεικόνιση λευκού χρώματος (σύνδεση με την πηγή), όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο για να καθησυχάσει και να σου δείξει ότι είσαι ενέργεια που επηρεάζει όλες τις καταστάσεις.

Σε αυτή η συνεδρία θα σας ζητηθεί να συμβάλετε με την κίνηση των χεριών σας. Επίσης έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ ισχυρές λέξεις κλειδιά που επιφέρουν δυνατές εσωτερικές δονήσεις. Οι μουσικές είναι σε φάσμα από 247hz εως και 417 hz ενώ έχει παράλληλα ήχους ASMR [Autonomous Sensory Meridian Response - Αυτόνομη Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσημβρινών] την τεχνική που έχει να κάνει με την ανταπόκριση του ανθρώπινου εγκεφάλου σε συγκεκριμένους ήχους. Κατά την διάρκεια που κάνετε την συνεδρία θα προκληθεί η κατάλληλη χημεία στον εγκέφαλο, ώστε να «λουστεί» από ορμόνες (σεροτονίνη – ντοπαμίνη - ωκυτοκίνη) και θα νιώσετε άμεσα την διαφορά.

Η συγκεκριμένη συνεδρία παρέχει μια πολύ δυνατή ενίσχυση της προσωπικής σου ενέργειας που είναι δυνατόν με την επανάληψη να επηρεάσει θετικά τα γεγονότα της ζωής σου. Προτείνεται για απεριόριστο χρονικό διάστημα έως δυο φορές την εβδομάδα.

Επιλογή Συνδρομής

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 1‎€ / ΗΜΕΡΑ
1 ΜΗΝΑΣ Συνολικο Κοστος 30‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,89€ / ΗΜΕΡΑ
3 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 80€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,78‎€ / ΗΜΕΡΑ
6 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 140‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  

Χάσατε το συνθηματικό σας;