Συνεδρία

Νο 3 – Διακοπή Καπνίσματος
Τα επιστημονικά δεδομένα για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος είναι πάρα πολλά. Τα σημαντικότερα σχετίζονται με τον καρκίνο του πνεύμονα. Επίσης, το κάπνισμα αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης σχεδόν όλων των μορφών καρκίνου του οργανισμού από 2-3 φορές, ενώ των καρκίνων του γαστρεντερικού και του ουροποιητικού (στομάχι, ουροδόχος κύστη κτλ) πολύ περισσότερο, γιατί αυτά τα συστήματα αναλαμβάνουν να αποβάλουν τα προϊόντα καπνού που επικάθονται στην στοματική κοιλότητα και ο καπνιστής τα καταπίνει.

Με την συγκεκριμένη συνεδρία επιφέρουμε νοητική χαλάρωση όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο για να καθησυχάσει και υιοθετήσει τις πεποιθήσεις που θα ακούσεις και πρέπει να επαναλαμβάνεις. Αυτό θα λειτουργήσει θεραπευτικά στις δονήσεις τους σώματος σας ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις διακοπής του καπνίσματος.

Η συνεδρία συνιστάται για περισσότερο διάστημα των 6 μηνών, 4 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Επίσης συνίσταται αν είχατε διακόψει το κάπνισμα κι έχετε υποτροπιάσει (προτείνω να ξεκινήσετε την συνεδρία έχοντας μειώσει όσο δυνατόν περισσότερο το κάπνισμα).

Επιλογή Συνδρομής

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 1€ / ΗΜΕΡΑ
1 ΜΗΝΑΣ Συνολικο Κοστος 30‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,89€ / ΗΜΕΡΑ
3 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 80€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,78€ / ΗΜΕΡΑ
6 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 140‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  

Χάσατε το συνθηματικό σας;