Συνεδρία

Ρύθμιση Θυροειδή & Μεταβολισμού – Νο 29
Ο θυρεοειδής είναι ένας μικρός αδένας με σχήμα θυρεού (ασπίδα, οικόσημο), που βρίσκεται στη βάση του λαιμού, ακριβώς κάτω από το μήλο του Αδάμ. Η βασική λειτουργία του είναι η ρύθμιση του μεταβολισμού. Αυξάνει ή μειώνει το μεταβολισμό ανάλογα με τις συνθήκες (κρύο, ζέστη), τις ανάγκες (ξεκούραση, άσκηση) αλλά και την συναισθηματική μας κατάσταση (θυμός, φόβος, χαρά). Ο θυρεοειδής είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα όργανα στο στρες.

Ο θυρεοειδής σταδιακά καταβάλλεται, στην προσπάθειά του να ενεργοποιήσει ένα μεταβολισμό που δεν λειτουργεί σωστά. Το πρόβλημα όμως, δεν αφορά στο θυρεοειδή, αλλά στον ίδιο το μεταβολισμό και τους παράγοντες που τον ρυθμίζουν. Για την αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων που αφορούν το θυρεοειδή, είναι απαραίτητος ο εντοπισμός των μεταβολικών διαταραχών μέσω της μέτρησης πολύ μικρών μορίων, που οδηγεί σε ακριβείς ιατρικές παρεμβάσεις στον τρόπο ζωής και διατροφής, ώστε να επανέλθει ο οργανισμός στη φυσιολογική του λειτουργία.

Η συγκεκριμένη συνεδρία μπορεί να βοηθήσει ως προς την ρύθμιση των μεταβολικών διαταραχών και κυρίως στην συναισθηματική κατάσταση του ενδιαφερόμενου.

Η συγκεκριμένη συνεδρία συνιστάται να την ακούτε έως τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα για να μειώσετε την επανάληψη των συμπτωμάτων ή όποτε υπάρχει επίμονο πρόβλημα, για όσο χρονικό διάστημα τα συμπτώματα είναι σε έξαρση ή μέχρι να ρυθμιστεί ο θυρεοειδής.

Προτείνουμε να την ακούσετε με ακουστικά (όχι σε ηχεία χώρου) και με χαμηλή ένταση του ήχου... (ρυθμίστε ανάλογα με το που ακούτε ευχάριστα).

Η παρούσα συνέδρια είναι βοηθητική και δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, για την αντιμετώπιση των μεταβολικών προβλημάτων του θυρεοειδούς και την αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας του.

Επιλογή Συνδρομής

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,83‎€ / ΗΜΕΡΑ
1 ΜΗΝΑΣ Συνολικο Κοστος 25‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,72‎€ / ΗΜΕΡΑ
3 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 65€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,58‎€ / ΗΜΕΡΑ
6 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 105‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •