Συνεδρία

Νο 5 – Νέος Εαυτός: Ζωή χωρίς Περιορισμούς (Μέρος 4ο)
Η σκέψη για μια Ζωή χωρίς περιορισμούς είναι από αυτές που έχουν τον πιο δυνατό αντίκτυπο στη ζωή μας. Δεν υπάρχουν όρια στην ευτυχία και όλοι αξίζουν να είναι χαρούμενοι, με ανθρώπους που τους αγαπούν και τους υποστηρίζουν, οπότε μην αφήσεις το μυαλό σου να σε σταματήσει από το να προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό.

Με την συγκεκριμένη συνεδρία επιφέρουμε νοητική χαλάρωση όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο για να καθησυχάσει και με την επανάληψη των πεποιθήσεων που θα ακούσετε, θα επαναπρογραμματίσουμε το μυαλό σας με θετικές πεποιθήσεις για να αρχίσετε να διαχειρίζεστε την καθημερινότητα σας με τα όρια που θα θέσετε εκ νέου εσείς... Μια καθημερινότητα χωρίς κατάθλιψη και αρνητικές σκέψεις.

Στην συνεδρία θα ακούτε τις πεποιθήσεις τις όποιες θα επαναλαμβάνετε με αργή ταχύτητα και αυτό γίνετε για να προκληθεί η κατάλληλη χημεία στον εγκέφαλο, ώστε να «λουστεί» από κατάλληλες ορμόνες (σεροτονίνη – ντοπαμίνη - ωκυτοκίνη κτλ) γι αυτό και χρησιμοποιήθηκαν μουσικές νοητικής χαλάρωσης από 359hz έως και 557hz, ενώ η φωνή του Στ. Πλουμιστού κινήθηκε σε φάσμα 354 έως 402Hz (για την εμπιστοσύνη και το θάρρος).

Η συνεδρία συνιστάται 2 έως 3 φορές την εβδομάδα, κυρίως βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Επιλογή Συνδρομής

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 1‎€ / ΗΜΕΡΑ
1 ΜΗΝΑΣ Συνολικο Κοστος 30‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,89€ / ΗΜΕΡΑ
3 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 80€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,78‎€ / ΗΜΕΡΑ
6 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 140‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  

Χάσατε το συνθηματικό σας;