Συνεδρία

No 2 – Κάθαρση και Σύνδεση με την πηγή της Δημιουργίας
Η Σύνδεση με την πηγή της Πίστης σου βρίσκεται στο νου και την καρδιά μας. Ο προορισμός μας είναι η ένωση με τον Δημιουργό μέσω της Πίστη μας.

Με την συγκεκριμένη συνεδρία επιφέρουμε νοητική χαλάρωση όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο για να καθησυχάσει. Στην αρχή ο νους σας θα πρέπει να χαλαρώσει ώστε να δεχτεί να διαπεράσει το σώμα σας το θεραπευτικό χρυσό χρώμα της πηγής της πίστεως και του Δημιουργού. Με αυτή την διαδικασία θα επιφέρουμε την κάθαρση από την αρνητική ενέργεια και συνάμα την ένωση του πνεύματος σας με την πηγή της πίστης και του εαυτού σου.

Στην συγκεκριμένη συνεδρία θα σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας και με αυτό τον τρόπο θα νιώσετε την σύνδεση και μεγάλη δύναμη καθώς θα σας κατακλύζει το λευκό και χρυσό φως που θα σας εξαγνίζει...

Στην συνεδρία η περιγραφή που ακούγεται θα σε ταξιδέψει σε ένα θεϊκό περιβάλλον και αυτό γίνετε για να προκληθεί η κατάλληλη χημεία στον εγκέφαλο, ώστε να «λουστεί» από ορμόνες ίασης και ευχαρίστησης και ενδυνάμωσης της πίστης (ντοπαμίνη - ωκυτοκίνη κτλ) γι αυτό και χρησιμοποιήθηκαν μουσικές νοητικής χαλάρωσης από 185hz έως και 212hz, ενώ η φωνή του Στ. Πλουμιστού κινήθηκε σε φάσμα 199 έως 275Hz (για την κατανόηση).

Η συνεδρία συνιστάται 2 έως 3 φορές την εβδομάδα, κυρίως βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Επιλογή Συνδρομής

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 1€ / ΗΜΕΡΑ
1 ΜΗΝΑΣ Συνολικο Κοστος 30‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,89‎€ / ΗΜΕΡΑ
3 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 80€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,78€ / ΗΜΕΡΑ
6 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 140‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  

Χάσατε το συνθηματικό σας;