Από την επίσημη παρουσίαση “Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης”

Είμαι βαθιά ευγνώμων σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου μου “Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης”. Η παρουσία σας, στην σημαντική στιγμή μου, μεταμόρφωσε τη βραδιά σε μια αξέχαστη γιορτή δημιουργικότητας, πάθους και θετικής ροής συναισθημάτων. Η αμέριστη υποστήριξή σας ήταν η άγκυρά μου.

Η ενθάρρυνση και η πίστη σας σε μένα μου έδωσαν κίνητρο σε κάθε πρόκληση, και το να είστε εκεί για να μοιραστείτε αυτό το ορόσημο, ήταν απίστευτα ξεχωριστό. Στους συναδέλφους και τους εκλεκτούς καλεσμένους μου, σας ευχαριστώ για την έμπνευσή σας. Οι γνώσεις και τα σχόλιά σας ήταν πολύτιμα στη παρουσίαση του έργου μου.

Η συνάντηση μας στην εκδήλωση επιβεβαίωσε τη σημασία της επαγγελματικής μου πορείας και του αμοιβαίου σεβασμού μας. Για τους αναγνώστες και τους φίλους μου, ο ενθουσιασμός σας τροφοδοτεί το ταξίδι της “Βίβλου της Θετικής Σκέψης”. Το να σας γνωρίσω από κοντά, να ακούσω τις σκέψεις σας και να δω τον ενθουσιασμό σας για το βιβλίο μου ήταν μια ταπεινή εμπειρία που έχω λατρέψει και τοποθετήσει σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Ένα θερμό ευχαριστώ στους χορηγούς NOVA (Δημητριάδος 84 – Βόλος) και την 8farma (Ιατρικά μηχανήματα) και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης καθώς και το προσωπικό της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά για την ομαλή διεξαγωγή της βραδιάς. Η σκληρή δουλειά σας, εξασφάλισε μια αξέχαστη και απρόσκοπτη πολιτιστική γιορτή.

Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε την κυκλοφορία του βιβλίου μου με απόλυτη επιτυχία. Η παρουσία και η υποστήριξή σας έχουν αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στην καρδιά μου και είμαι βαθιά ευγνώμων.

Για την αγορά του βιβλίου “Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης” σε ειδική τιμή, με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής σε ειδική συσκευασία και με προσωπική αφιέρωση, κάντε οn line την παραγγελία σας σε όλη την Ελλάδα από την ιστοσελίδα μας εδώ. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος ΜΟΝΟ τηλεφωνικά στο 6945 723 523.

Σταύρος Πλουμιστός

Χάσατε το συνθηματικό σας;