Συνεδρία

Νο 8 – Ενίσχυση Θάρρους και Επαναπρογραμματισμού του Νου
Το θάρρος είναι το αίσθημα που πρέπει να βγάλουμε στην επιφάνεια αν θέλουμε να αλλάξουμε διάφορα πράγματα στη ζωή μας. Ο θαρραλέος, έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει, αφού τολμά να σκεφτεί πρωτοποριακά και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

Με την συγκεκριμένη συνεδρία επιφέρουμε νοητική χαλάρωση σε μπλε περιβάλλον του ουρανού και τις θάλασσας, όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο για να καθησυχάσει και με την επανάληψη των πεποιθήσεων που θα ακούσετε, θα επαναπρογραμματίσουμε το μυαλό σας με ειδικές πεποιθήσεις για να αρχίσετε να εστιάζεται στην καθημερινότητα σας προς τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας αποκτώντας το θάρρος που χρειάζεστε.

Στην συνεδρία οι πεποιθήσεις ακούγονται με αργή ταχύτητα και αυτό γίνετε για να προκληθεί η κατάλληλη χημεία στον εγκέφαλο, ώστε να «λουστεί» από ορμόνες ίασης και ευχαρίστησης (ντοπαμίνη - ωκυτοκίνη κτλ) γι αυτό και χρησιμοποιήθηκαν μουσικές νοητικής χαλάρωσης από 197hz έως και 305hz, παράλληλα προστέθηκαν ήχοι ASMR [Autonomous Sensory Meridian Response - Αυτόνομη Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσημβρινών] την τεχνική που έχει να κάνει με την ανταπόκριση του ανθρώπινου εγκεφάλου σε συγκεκριμένους ήχους, ενώ η φωνή του Στ. Πλουμιστού κινήθηκε σε φάσμα 357 έως 400Hz (για την κατανόηση).

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Στις πεποιθήσεις ακούγονται 2 λέξεις, 2 φορές, που έχουν ειπωθεί με αντίθετο νόημα για να προκληθεί ειδική δόνηση κατανόησης των όσων ακούγονται).

Η συνεδρία συνιστάται 2 έως 3 φορές την εβδομάδα, κυρίως βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Επιλογή Συνδρομής

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 1‎€ / ΗΜΕΡΑ
1 ΜΗΝΑΣ Συνολικο Κοστος 30‎€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,89€ / ΗΜΕΡΑ
3 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 80€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  
ΣΥΝΕΔΡΙΑ - 0,78‎€ / ΗΜΕΡΑ
6 ΜΗΝΕΣ Συνολικο Κοστος 140€ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  •  

Χάσατε το συνθηματικό σας;