Ατομικές Συνεδρίες
ξεχωριστά για τον καθένα

Ο Στ. Πλουμιστός, πρωτοπόρος στην προπονητική του νου, εφαρμόζει το Voice Healing όπου συνδυάζει την συχνότητα της φωνής του με ειδικά θεραπευτικά μουσικά ακούσματα για την κατασκευή Προσωπικών  Φωνητικών Αρχείων – Video, έπειτα από την συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολόγιου που πρέπει να απαντήσει ο πελάτης.

Να σημειωθεί ότι για τον καθέναν δημιουργείτε ένα προσωπικό ηχητικό αρχείο που περιέχει λεκτικό περιεχόμενο με λέξεις “κλειδιά” που δημιουργούν “ευεργετικές δονήσεις”, ακούγοντας τες με την φωνή του Στ. Πλουμιστού που συνδυάζονται με μουσική που ταιριάζει σύμφωνα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης.

Το Voice Healing ξεκινάει όταν ο πελάτης ακούει ως “συνεδρία” το προσωπικό ηχητικό αρχείο του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στον προσωπικό χώρο του, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα με την “απόρριψη” ανεπιθύμητων αναμνήσεων, ψυχικών τραυμάτων, εθισμών, περιοριστικών πεποιθήσεων ή ακόμη και την μείωση προβλημάτων υγείας.

* Προϋπόθεση για την δημιουργία προσωπικού ηχητικού αρχείου είναι η συμπλήρωση προσωπικού ερωτηματολόγιου που δείχνει τις ακριβής σας ανάγκες.

Δημιουργία προσωπικών
ηχητικών αρχείων (VH)

Η μέθοδος του Στ. Πλουμιστού φέρνει την επανάσταση με έναν απόλυτα προσωπικό τρόπο, δημιουργώντας προσωπικά ηχητικά αρχεία που ακούει ο πελάτης και διαμορφώνει την καθημερινότητα του σε πολύ μεγάλο βαθμό, ή μεταβάλλεται η προβληματική κατάσταση δίνοντας άμεση λύση.

Με το Voice Healing του Στ. Πλουμιστού, για την ανακούφιση με μουσική και φωνή, το πρόγραμμα συχνοτήτων, εφαρμόζεται ταυτόχρονα η μέθοδος bars όπου ασκούνται ειδικές ελαφρές πιέσεις στα 32 ενεργειακά σημεία  στο κεφάλι μας, που αποθηκεύουν τα ηλεκτρομαγνητικά στοιχεία όλων των σκέψεων, ιδεών, συμπεριφορών, αποφάσεων και πεποιθήσεων που είχαμε για οτιδήποτε μέχρι τώρα στη ζωή μας. Με το ιστορικό του ατόμου εφαρμόζουμε το “άγγιγμα των 32 ενεργειακών κέντρων στο κεφάλι”, που υποστηρίζει τη ροή της περισσότερης ενέργεια στα σημεία καθώς γίνεται μία ηλεκτρομαγνητική αποφόρτιση της πολικότητας που βρίσκεται αποθηκευμένη στον εγκέφαλο μας.

Υπάρχουν ενεργειακά σημεία για την ίαση, τα χρήματα, το σώμα, τον έλεγχο, την δημιουργικότητα, τη γήρανση, τη σεξουαλικότητα, ανακούφιση, κ.λ.π.. Κάθε σκέψη, ιδέα, στάση, ή απόφαση που έχουμε παγιώσει σε μία θέση, δημιουργεί φραγμούς στην ενέργεια και περιορίζει την ικανότητά μας να είμαστε παραγωγικοί σε αυτόν τον τομέα και να επιτρέψουμε να έρθει κάτι διαφορετικό στη ζωή μας με ευκολία.

Επίσης πραγματοποιείτε αποφόρτιση μέσω νοερής απεικόνισης εικόνων και χρωμάτων (ενεργειακή θεραπεία), ως εργαλείο όχι μόνο ανακούφισης από το στρες αλλά και απαλλαγής περιοριστικών πεποιθήσεων ή και ίασης.

Ενημερωθείτε για τους Τρόπους Πληρωμής εδώ

Η αποστολή προσωπικού ερωτηματολόγιου είναι δωρέαν

Η συνεδρία ανάλυσης του ερωτηματολογίου που δείχνει τις ακριβής ανάγκες του θεραπευόμενου είναι διάρκειας 30 λεπτών

Η αποστολή των προσωπικών αρχείων γίνετε με e-mail ή με την αποστολή USB